2017. augusztus 22.
Menyhért napja van

ITALOK > Hideg italok


Fotó: Hemző Károly

Mentás
uborka-citrusbólé

Hozzávalók 4 pohárhoz:

  • 2 (bio)citrom
  • 2 (bio)narancs
  • 200 g kígyóuborka
  • 12-15 mentalevél
  • 2,5 dl Martini bitter
  • 12-15 jégkocka
  • 8 dl behűtött tonik

A citromot, a narancsot és az uborkát alaposan megmossuk, héjastul vékonyan felszeleteljük, majd nagyobb kancsóba csúsztatjuk, és hozzáadjuk a megmosott mentalevélkéket. Jól elkeverjük a Martinit a jégkockákkal, a kancsóba töltjük, végül felöntjük a tonikkal. Azonnal kínáljuk. Enyhén alkoholos volta miatt, pompás kánikulai szomjoltó!

Kedvencekhez

Elkészítési idő:

15 perc

Energiatartalom:

205 kcal/pohár

Nehézségi fok:

Szezonális étel

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on!Megosztás a Google+-on
Ha a kedvenceidhez akarod adni a receptet, lépjél be!
Ezt a receptet eddig 1 ember jelölte meg kedvencének.
Ezt a receptet Veled együtt 1 ember jelölte meg kedvencének.

Elküldöm a receptet ismerősömnek

Hozzászólások

Ha szeretnél kommentet írni, először lépjél be!
Még senki sem írt kommentet.

Hasonló receptek


Ráksaláta
paradicsomkehelyben

Sonkás-málnás
cukkinisaláta

Gyümölcsös
kacsamellsaláta

Paradicsomos-
rokfortos cukkinisaláta

Illatos hússal
töltött cukkini

Kolumbusz-saláta

A leveles salátákról

Almás-narancsos
céklasaláta

Zöldbabcsokor
paprikával

Marinált zöldségek

Dinnyés-zöldbabos
krumplisaláta

Ráksaláta
narancskehelyben
Megosztás a Facebook-on!Megosztás a Google+-on
Itt lehet belépni >>
Belépés / Regisztráció
E-mail:
Jelszó:
Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le legfrissebb receptjeinkről!

Név:
E-mail: