2020. augusztus 9.
Emőd napja van

KÖRETEK > Krumpliköretek


Fotó: Hemző Károly

Héjában sült újkrumpli

Hozzávalók 4 személyre:

  • 800 g apró szemű krumpli
  • 1 ek. olaj
  • 1 kk. durva szemű tengeri só

A krumplit héjastul, alaposan megmosunk, lecsepegtetjük, tepsibe/sütőedénybe terítjük. Meglocsoljuk az olajjal, megszórjuk a sóval, és a sütő közepén vagy alsó harmadában 40 percig sütjük – sütés közben többször megrázogatjuk-összeforgatjuk.

Kedvencekhez

Elkészítési idő:

1 óra

Energiatartalom:

150 kcal/adag

Nehézségi fok:

Vegetariánus étel

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on!Megosztás a Google+-on
Ha a kedvenceidhez akarod adni a receptet, lépjél be!
Ezt a receptet eddig 7 ember jelölte meg kedvencének.
Ezt a receptet Veled együtt 7 ember jelölte meg kedvencének.

Elküldöm a receptet ismerősömnek

Hozzászólások

Ha szeretnél kommentet írni, először lépjél be!
Még senki sem írt kommentet.

Hasonló receptek


Zsályás
sült újkrumpli

Krumplis
cukkinicsónakok

Hagymás krumpli
snidlinges tejföllel

Tepsiben sült
rozmaringos krumpli

Krumplisalátával töltött
paradicsom

Spenótos-sajtos
töltött krumpli

Szalonnás-zöldborsós
újkrumpli

Cukkinis-paprikás
sült krumpli

Tejszínben sült
újkrumpli

Szalonnás-hagymás
sült krumpli, avagy
bécsi fiákerpecsenye

Őszi tepsis zöldség –
körtével, dióval

Krumplisaláta
túrókrémmel
Megosztás a Facebook-on!Megosztás a Google+-on
Itt lehet belépni >>
Belépés / Regisztráció
E-mail:
Jelszó:
Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le legfrissebb receptjeinkről!

Név:
E-mail: