2022. október 1.
Malvin napja van

Felhasználási feltételek

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK


1. A honlap célja Lajos Mari és olvasói illetve az olvasók közötti kapcsolat építés, információ-áramlás elősegítése, ötletek megosztása. A honlap szolgáltatója a Gust-Art Stúdió Bt., amely minden tőle telhetőt megtesz a felkerült anyagok illetve a kommunikációs csatornák elérhetőségének biztosítása érdekében. Az esetleges hibákkal (oldal elérhetetlenség, adatbázis sérülés, illetéktelen használat stb.) és a szolgáltatás teljes vagy részleges megszűnésével kapcsolatos károkért a szolgáltató nem vállal felelősséget.
A honlapot a szolgáltató a legnagyobb gondossággal állítja össze, de felhívja arra a figyelmet, hogy nem zárható ki a félrevezető, hibás adatok felkerülése. A szolgáltató nem vállal felelősséget a honlapon megjelenő adatok, anyagok, információk, képek, ábrák teljes pontosságáért és azért, hogy azok a Látogató által szándékozott célra történő felhasználásra alkalmasak. Ennek megfelelően Lajos Mari és a Gust-Art Stúdió Bt. nem vállal felelősséget semmilyen, az ezek felhasználása kapcsán esetlegesen keletkező bármilyen jellegű közvetett vagy közvetlen kárért.

2. A honlapon található tanácsokat, ötleteket és recepteket minden Látogató saját felelősségére használja és valósítja meg saját körülményei, lehetőségei, képességei figyelembevételével. A honlapon Lajos Mari által elhelyezett anyagokhoz fűződő személyiségi és szerzői jogok kizárólagos jogosultja Lajos Mari illetve a Gust-Art Stúdió Bt. Az anyagok nem magán, hanem üzleti célra történő felhasználásához Lajos Mari előzetes, írásbeli beleegyezése szükséges.

3. A Látogató által feltöltött anyagok tekintetében a Látogató kötelezi magát, hogy azok más személyiségi és szellemi alkotáshoz fűződő jogait nem sérti, ezért az anyagokért minden felelősség az azt felöltő Látogatót terheli. A tartalom feltöltésével a Látogató hozzájárul ahhoz, hogy a feltöltött tartalmat Lajos Mari és a Gust-Art Stúdió Bt. térben és időben korlátozás nélkül, határozatlan ideig használja és hasznosítsa. A tartalom feltöltésével az azokhoz fűződő minden jogáról a Látogató lemond, a felhasználási jogokat a Gust-Art Stúdió Bt.-re és Lajos Marira ruházza át. A Látogató a feltöltéssel minden tartalomhoz fűződő díjigényről lemond. A Gust-Art Stúdió Bt. és Lajos Mari a feltöltött tartalommal kapcsolatos minden igényért kizárja a felelősségét.

4. A honlapon tilos olyan felhasználónév használata, amely jogszabályba ütközik vagy trágár.

5. A honlapon történő hozzászólásokkal kapcsolatos mindennemű felelősség a hozzászólót terheli. Az oldal szolgáltatója jogosult a feltöltött hozzászólásokat ellenőrizni, és a szabályzat megsértése esetén külön értesítés nélkül törölni.

6. Tilos olyan hozzászólás elhelyezése, amely jogszabályba ütközik (személyiségi, adatvédelmi, szerzői jogokat sért stb.) vagy az emberek általános értékítélete szerint trágár, becsmérlő, megalázó más emberre nézve.

7. A felhasználási feltételek megsértése a hozzászólások vagy a felhasználónév külön figyelmeztetés nélküli törlésével, a hozzászólások időleges tiltásával, vagy az adott felhasználó IP cím, felhasználónév vagy egyéb egyedi jellemzők alapján történő kitiltásával járhat. A szolgáltató fenntartja a jogot bármely felhasználó külön figyelmeztetés és indoklás nélküli kitiltására.
Megosztás a Facebook-on!Megosztás a Google+-on
Itt lehet belépni >>
Belépés / Regisztráció
E-mail:
Jelszó:
Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le legfrissebb receptjeinkről!

Név:
E-mail: